Za všechno může připravovaný kalendář Proměny 2018 pro nadaci Chantal Poullain (61). „Atmosféra v ateliéru byla skvělá. Cítil jsem se skoro stejně v pohodě jako v mém domovském divadle. Také mě překvapilo, že celá proměna trvala jen čtyři hodiny,“ prozradil herec.

Není to poprvé, kdy se představitel policisty Filipa Marvana ze seriálu ČT Svět pod hlavou proměnil ve slavného zpěváka. „Příprava pro mě nijak těžká nebyla. Já už si totiž pravidelně hraju na Micka Jaggera z Rolling Stones ve hře Brian právě v Dejvickém divadle,“ dodal herec, který by se z fleku mohl živit jako dvojník legendárních zpěváků. Anebo vystupovat v show Tvoje tvář má známý hlas…

Proměna byla o to autentičtější, že se nepodcenil žádný detail. Pro herce byl dokonce ušit i speciální kostým podle originálu, který nosil samotný král rokenrolu. A jeho hudba také hrála během celého focení. V kalendáři budou mít své vlastní listy také Eva Holubová (58), Jana Plodková (36), Jaroslav Plesl (42), Ondřej Ruml (36) či Lenka Termerová (70).

VIDEO: Poslední koncert Elvise Presleyho v roce 1977

Video
Video se připravuje ...

Poslední koncert Elvise Presleyho v roce 1977 Facebook.com/elvispresley

Fotogalerie
13 fotografií