Expremiér Zuzanu po téměř třiceti letech oddaného manželství začal podvádět s mladší tlumočnicí Petrou a opustil ji. Po rozvodu se znovu oženil a zplodil dcerku. Nikdo by se nedivil, kdyby Paroubková kvůli takové zradě s bývalým manželem už nikdy v životě nepromluvila. Jenže ona se s ním naopak dál vídá a při každé příležitosti se ho zastává. Na jeho stranu se postavila ostatně i během jeho druhého rozvodu.

„Chtěla jsem ho podpořit, aby tam nebyly slyšet jenom výmluvy a výmysly Petry,“ vysvětlovala v rozhovoru pro Expres.cz svou účast u zářijového soudního stání. „Ona lže. Strašně moc lže,“ osočila Petru, která letos v únoru od Paroubka odešla po deseti letech manželství.

A svého bývalého podporuje i v úsilí o péči o dceru. „Je pravda, že Jirka usiluje o střídavou péči. Do výlučné péče jí (Petře, pozn. red.) určitě Margaritku nedají,“ říká rozhodně Zuzana. Sama by přitom prý neváhala a s výchovou malé Margarity by exmanželovi klidně pomohla.

VIDEO:  Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily!

Video
Video se připravuje ...

Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily! Lukáš Červený

Podle Zuzany ale udělala velkou chybu. „Já si myslím, že ona je blázen. Kdyby s ním zůstala, měla by se celý život dobře. Teď bude muset počítat každou korunu,“ zkritizovala její jednání, a dokonce se nechala slyšet, že si Paroubková nedokáže sama vydělat na živobytí.

„Stačilo se jen dívat, u každého záměru vydržela jenom měsíc a pak ji to přestalo bavit,“ haní překladatelka Zuzana svou někdejší sokyni, která jí odloudila manžela. I když je teď i láska Jiřího s Petrou v prachu, Zuzana prý žádné zadostiučinění necítí. „To se nedá říct, že by to byla satisfakce,“ vrtěla hlavou.

Fotogalerie: Paroubkovi u soudu: Vysmátý Jiří, zdrcená…
30 fotografií

Jiřímu podle svých slov odpustila už asi před pěti lety. „Náš rozvod byl klidný, i když v tom byla nevěra. Nejde ale žít v zášti. Dnes se to děje běžně,“ míní bývalá paní premiérová, která se prý může i dnes na Paroubka s čímkoliv obrátit. „Vím, že kdykoliv potřebuju pomoct či poradit, je tu pro mě. Sežene mi lékaře a v podstatě pro mě udělá všechno možné.“

Také s Petrou se postupně naučila vycházet a oblíbila si i její dcerku Margaritu (7). Proto s rodinou ráda trávila čas a jezdila za nimi na chatu. Takové sblížení exmanželů se ale Petře příliš nelíbilo a označila ho za jeden z důvodů, proč její manželství s Paroubkem krachlo.

VIDEO: Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce!

Video
Video se připravuje ...

Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce! Martin Hykl

„Ona si to ale přála. Kdyby cokoliv naznačila, nejezdila bych k nim. Tehdy jsem se ptala bývalého manžela, jestli jí to nebude vadit, když tam přijedu. Říkal, že vůbec ne. Ptala jsem se i Petry a ona mi řekla, že budou naopak rádi, když tam přijedu. Takže když jsem měla volno, jezdila jsem za nimi,“ hájila se ale pro Expres.cz Zuzana, která na svém chování nevidí nic, co by mohlo Petru donutit k žárlivosti. Spíše se prý snažila svést vinu na někoho jiného než na sebe.

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
115 fotografií