"Moc se těším, až tohle všechno skončí, a já konečně začnu odpočívat. Celý tento maraton vyvrcholí 1. listopadu - v den mých narozenin - v Českých Budějovicích, odkud pocházím.  Myslím si, že je pravý čas odejít, protože se říká, že v nejlepším se má přestat. Nerada bych, aby mě někdo někdy musel na jevišti litovat a díval se na mě se soucitem," svěřila se Blesk.cz zpěvačka Marta Kubišová, která diváky v Brně totálně odzbrojila.
Když koncert začal, v sále se rozneslo hrobové ticho, že by i pád špendlíku šel slyšet. Nakonec legendární zpěvačka zazpívala píseň Modlitba pro Martu a celý sál si povstal jako při pouštění státní hymny.

"Nejvíc mi vadí, že musím neustále hlídat své hlasivky a trápit tím lidi kolem sebe, protože když s někým jedu v autě, nesmí mít puštěnou klimatizaci," vysvětlila zpěvačka, proč se rozhodla, že ukončí svoji kariéru. "Ruce do klína jen tak nezaložím, budu psát knihu o svém životě. Napíši ji sama, protože jen já vím, jak jsem to viděla svýma očima. Bude tam i mnoho věcí, které jsem neřekla novinářům. Jediné, co bude problém, je najít všechny poznámky, které jsem si zapisovala, a dát je dohromady. Nebudu na ni spěchat, udělám ji hezky v klidu," dodala Marta, které se koncert v Brně velmi povedl.
"Moc nás těší, že o Martino turné Marta naposledy je tak velký zájem, téměř všechny koncerty jsou vyprodány. Pár posledních lístků zbývá do Chomutova a Varnsdorfu. Tam mají ještě lidé možnost lístky zakoupit. Po vstupenkách do pražské Lucerny se jen zaprášilo," řekl Blesk.cz Petr Větrovský z pořádající agentury VDN Promo.
Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová: Bojím se infarktu, moc jsem si toho nabrala! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií