Richard Krajčo se velmi diplomaticky na sociální síti k sobotnímu náhlému přerušení představení vyjádřil takto: „Dobrý večer ...  tohle je omluva všem, kteří dnes přišli na Deštivé dny do Dolního Benešova a kde jsme museli představení po půlhodině přerušit, protože jste od desáté do té pětadvacáté řady prostě neslyšeli. Bohužel jsme došli k závěru, že je hra v sále nehratelná a ztrácí to, co ji dělá tolik let výjimečnou. Nelze ji 2,5 hodiny jen a jen KŘIČET A ŘVÁT a v Davidově prvním monologu se to ukázalo naplno. Věříme, že pořadatelská agentura, která nás pozvala, se k tomu postaví čelem a zajistí buď jiný sál a my rádi zase přijedeme, nebo vám všem vrátí vstupné. Moc se ještě jednou omlouváme, stalo se to za dobu Deštivých dní a těch mnoho let poprvé. Pěkný večer přejeme. Richard a David.“

Ale jak se záhy ukázalo, tak za problémem nebyla špatně zvolený prostor, ale neukáznění diváci! „Vůbec se Vám nedivím, že jste představení přerušili, chování některých lidí v sále bylo víc než nevhodné a neuctivé vůči vám. Opravdu jsem se za některé lidi styděla,“ napsala jedna z divaček.

„Bylo to skutečně kvůli některým divákům,“ potvrdil její slova pořadatel Tomáš Skupina.

„Nemyslím si, že to byla chyba prostoru, ale křupanství některých jedinců, kteří mají potřebu přicházet a odcházet ze sálu od první minuty, pokřikovat a rušit všechny kolem. To je bohužel neomluvitelné. Odcházela jsem ze sálu s brekem, protože jsem se těšila více jak rok a do poslední chvíle jste byli oba excelentní,“ napsala další divačka.

Fotogalerie
19 fotografií