Když se Saudek objevil na finále soutěže Czech&Slovak Photo Girl, mnohé při pohledu na něj přepadly vzpomínky na jeho zesnulého bratra, výtvarníka Káju Saudka. Podoba mezi nimi ještě nikdy nebyla tak patrná.

„Připomínám vám bratra? Je to možné, jsme přece dvojčata,“ nechápal údiv okolí Jan. Očividně si vůbec nepřipustil, že se Kájovi víc a víc přibližuje. „Je z toho cítit velké psychické pouto pana Saudka k bratrovi. A je to logické,“ vysvětlil pro Aha! psychiatr Jan Cimický (69).

Saudkova změna začala jeho vlasy. Před časem si je totiž přestal barvit a ukázal tak šediny. Kromě toho už nenosí tmavé kalhoty a košile, ale začal se oblékat do vojenského trička a košile. Typický oděv jeho bráchy. „Změna je život, je mi takhle dobře,“ pokrčil jen rameny Saudek, který byl na akci na Střeleckém ostrově v doprovodu korpulentní dámy.

Její špíčky nedokázal nechat na pokoji a osahával je vždy, když se mu naskytla příležitost. „To je moje přítelkyně. Že je krásná?! Musím si ji osahat, bez toho to nejde,“ okomentoval fotograf.

Manželku Pavlínu Saudkovou (37), která se též pyšní kyprými tvary, ovšem nechal doma. „Moje paní to ví, že jsem tady s touto krásnou dívkou,“ ospravedlňoval se a jeho slova potvrdila i sama Pavlína. „Vím, kdo to je, je to druhá vicemiss soutěže Miss Prima křivky Romana Siváková. Určitě si to Jeníček v její společnosti užil,“ řekla bez story žárlivosti v hlase.

VIDEO: Zemřel Kája Saudek (+80)! Takhle drsně ho nešetřil jeho bratr Jan krátce před smrtí!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Kája Saudek (+80)! Takhle drsně ho nešetřil jeho bratr Jan krátce před smrtí! Eliška Vinterová, Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
59 fotografií