Dušek se stal již pětinásobným dědečkem a s radostnou událostí se pochlubil v rozhovoru pro Radiožurnál. „Narodil se vnuk, před deseti dny. Dnes má svátek, protože on má druhé jméno Oliver, první jméno Kašpar,“ radoval se.

Kromě netradičního jména dostal chlapeček do vínku i zajímavý příchod na svět. „Kašpar Oliver se narodil doma, dcera rodila pěkně v obýváku u nás v Černošicích,“ odhalil hrdý dědeček, ale už neobjasnil, zda se jednalo o plánovaný domácí porod, nebo to do porodnice zkrátka nestihli.

Každopádně herec si užívá, že může děťátko sledovat už od prvních momentů. „Mohu se na něj každý den koukat. Dívám se, jak vnuk vyspívá, den za dnem postupuje, jak se proměňuje. A je to úžasný,“ libovala si hvězda filmů Pupendo či Musíme si pomáhat.

Role dědy pro něj ale není žádnou novinkou. „Dcera má první dítě. Syn má čtyři děti, tři s jednou partnerkou a jedno s další partnerkou,“ vysvětloval Dušek. I když už je pětinásobným dědečkem, troufl by si prý ještě i na vlastního potomka. „Ale proč ne, já myslím, pokud tedy to sperma ještě vyletuje do prostoru, tak to má taky nějaký důvod,“ žertoval v Radiožurnálu a dodal, že to ale nijak zvlášť neřeší.

VIDEO: Nedávno se vnučky dočkal také David Prachař (58) a omylem prozradil i její jméno.

Video
Video se připravuje ...

Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař! FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií