Agáta porodila přede dvěma týdny, přesto už se jí podařilo od té doby zhubnout. A to poměrně dost. Podle některých dokonce takový úbytek váhy nemůže být zdravý kvůli kojení. „Už jsem zhubla po porodu 10 kg, to je dobrý, ne?“ pochlubila se Prachařová své mamince Veronice Žilkové (55).

Ta jí vzápětí s humorem odpověděla: „Skvělý, ale tvé mléko je pravděpodobně voda.“ Modelka jejich konverzaci posléze zveřejnila na Instagramu, ovšem vymazala svou další odpověď. Zřejmě ji mámina reakce moc nepotěšila.

Na sociální síti pak vše uvedla na pravou míru s tím, že její holčička prý rozhodně nestrádá. Spíše naopak. „Já dole 10, Mia nahoře 0,5 kg!!! Prej můžem jít učit kojení a přírůstek,“ chválila se manželka Jakuba Prachaře (34), která už kromě péče o miminko a staršího syna Kryšpína (6) také pracuje. Pózuje totiž v oblečení své módní značky Rebella a dělá mu tak reklamu.

Přesto prý vyhráno ale ještě zdaleka nemá. „Ještě – 10 a jsem na svým,“ popsala své budoucí cíle ohledně váhy Agáta. Dále pak také ukázala některá ze svých jídel a zřejmě se bavila reakcemi příznivců i odpůrců.

Někteří jí totiž vyčítali konzervu k večeři, jiní hned začali vtipkovat na téma, že si měla Prachařová asi tuňáka vlastnoručně ulovit. „Holky, dlouho jsem se tak nepobavila,“ okomentovala nakonec modelka smršť vtipů mířících na biomatky.

VIDEO: Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou! Blesk TV

VŠE O TĚHOTENSTVÍ AGÁTY PRACHAŘOVÉ ZDE>>

Fotogalerie
112 fotografií