„Jdu do lesa a jdu sama, takže je klidně možný, že domů přijdu za tři dny,“ oznámila svým příznivcům na Instagramu přítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra (45) s tím, že její orientační smysl nestojí za nic. Jak Veronika předpokládala, v lese se jí podařilo trochu zabloudit.

Všechny stromy jí připadaly stejné, a tak si nebyla jistá, kudy přišla. Jelikož má ale ráda přírodu, menší zdržení jí nevadilo. Ostatně naštěstí se zase našla a večer tak stihla i odjet do Žlutých lázní v Praze a užít si tu koncert Bena Cristovaa (30).

VIDEO: Veronika Kopřivová: Měsíc bez Jágra! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Měsíc bez Jágra! Co se stalo? Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Daleko poklidněji probíhaly návštěvy lesa jiných celebrit. Se svými krásnými houbařskými úlovky se na sociálních sítích pochlubily Miss Earth 2012 Tereza Fajksová i Miss České republiky 2003 Lucie Křížková (33).

Romantických chvil v přírodě si pak užila také Vlaďka Erbová se svým miláčkem Michalem Gulašim (31). Hokejistovi se prý po tréninku vůbec nikam nechtělo, modelka ho ale přesvědčila. Odměnou mu byl majestátní hřib, s nímž pak nadšeně zapózoval.

Plný košík hub pak nasbírala také představitelka Digi z Ulice alias Michaela Maurerová (38). Jelikož se ale v poslední době zamilovala do jógy, neodolala a i v lese ukázala svou pružnost. Zato herečka Daniela Šinkorová (44) se nijak zvlášť namáhat nemusela. Houba zvláštního zjevu jí totiž vyrostla přímo před domem.

„Hnojník obecný. Když jsem ho dneska uviděla na zahradě, přišlo mi, že vidím na konci kloboučku DRÁT... černým drátem někým sofistikovaně obšitý klobouček. Ne! Vono je to živý! A prý, až úplně dozraje, stane se z něj ‚černá kaše',“ líčila zázrak přírody Daniela a rovnou prostřednictvím Instagramu poprosila zkušenější houbaře, aby ji opravili, kdyby něco popletla.

VIDEO: Daniela Šinkorová: Odmítla jsem nabídku z Playboye

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Odmítla jsem nabídku z Playboye. Vladimír Petráš / BPŽ

Fotogalerie
47 fotografií