„Maluji, miluji, maluji, miluji,“ parafrázoval  Marek na Instagramu text známé písničky Jedním tahem a na fotce se pasoval do role malíře pokojů. „Dětský pokoj bude ready,“ vysvětlil vzápětí nastávající tatínek.

Jelikož je teď hodně pracovně vytížený coby tanečník i lektor tance, musel si z tréninku pospíšit a pokojíček pro své první dítě malovat až do pozdních večerních hodin. Do porodu má ještě dost času, zřejmě ale nechce nic nechat náhodě.

Jeho přítelkyně Tereza je už v sedmém měsíci a její bříško je čím dal větší. „Jsme šťastní a těšíme se. Těhotenství probíhá od začátku bez problémů,“ uvedl Dědík již dříve pro web Super.cz  s tím, že jeho milou netrápily dokonce ani ranní nevolnosti.

Starostí si ostatně »užila« až dost v době, kdy byl její partner vyfocen při líbačce s mužem. Posléze tvrdil, že šlo jen o sázku, ale vzhledem k tomu, že se pánové líbali na prázdné ulici, neznělo to moc přesvědčivě. Ať už to bylo jakkoliv, Tereza Markovi nakonec odpustila a souhlasila i se svatbou. Tu ale zatím odložili a jejich prioritou se stalo miminko, po kterém oba moc toužili. 

VIDEO: Čím Dědík urazil Lukáše Pavláska (39)?

Video
Video se připravuje ...

Taneční parter Jitky Schneiderové: Všichni se naučí tančit, až na pana Pavláska Tereza Kovářová

 

Fotogalerie
59 fotografií