Svého druhého potomka Agáta přivedla na svět ve středu 13. září a o pár dní později se mohla z porodnice vrátit domů. Obě holky si odvezl hrdý tatínek Jakub Prachař (34). „Už chápu… Jedno dítě – žádný dítě,“ naznačila Prachařová na sociálních sítích, jak je pro ni mateřství náročné. Navíc její starší syn Kryšpín (6) si zvrtnul kotník a musel chodit o berlích. Modelka tak proto pečovala i o něj.

Přesto se ale zvládá věnovat i své práci. Prachařová v posledních dnech začala prostřednictvím sociálních sítí pilně propagovat svou kolekci oblečení Rebella. Na Instagramu totiž sdílela snímky, na nichž pózuje například v různých zimních čepicích či ve svítivě žluté pláštěnce. „Nové čepky budou již dnes,“ připsala k jedné z fotek a zároveň lákala na webové stránky svého e-shopu s oblečením.

Když se nedávno Hana Mašlíková Reinders (35) vrátila k moderování Snídaně s Novou jen pár týdnů po narození synka Andrease, nesetkala se na internetu zrovna s pochopením. Naopak ji některé matky pořádně zkritizovaly. Agáta se zřejmě takových nenávistných reakcí bát nemusí. Je jasné, že pár fotek jí nezabere zrovna moc času.

Fotogalerie: Divoké zapíjení dcery Agáty Prachařové:…
108 fotografií

Prachařové zatím pouze kdosi v komentářích na Instagramu vytkl, že jí to nesluší, protože není nalíčená. Rázem se jí ovšem další člověk zastal. Pravda je, že modelka vypadá poněkud unaveně. Péče o Miu jí očividně dává zabrat, ale z jejího úsměvu je poznat, že je šťastná a své miminko moc miluje.

Kromě reklamy na svou kolekci Agáta sdílí také fotky s tématikou mateřství. Vyfotila tak už postýlku i kočárek a odhalila, že Mia už se stihla svézt i městskou hromadnou dopravou. Ovšem podobu svého malého andílka zatím stále neukázala.

VIDEO: Jak dědeček David Prachař prozradil jméno Agátiny dcery

Video
Video se připravuje ...

Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař! FTV Prima

VŠE O TĚHOTENSTVÍ AGÁTY PRACHAŘOVÉ ZDE>>

Fotogalerie
113 fotografií