To, že blonďák patří k rodině, bylo jasné už z toho, že s nimi přišel společně do divadla Hybernie. „Dokonce vedle ní seděl v hledišti, vzájemně ze sebe nemohli spustit oči a společně s rodinou Ledeckých také odešel,“ prozradil Blesku očitý svědek s tím, že hodně dobře si s ním rozuměl i Ledeckého syn Jonáš.

Video
Video se připravuje ...

Ester Ledecká na muzikálu ​IAGO Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A protože je Ester Ledecká vyhlášená tím, že nemluví o svém soukromí, držela se toho i během premiéry. „Někoho má, ale je to pan tajemný. Všichni z jejího okolí ví, že není sama, ale nikdy se s ním na veřejnosti neukázala. Nikdo nezná ani jeho jméno,“ prozradil Blesku blízký člověk ze snowboardistčina okolí. K potenciálnímu zeťákovi se nevyjádřil ani Ledecký, který po premiéře nezvedal telefon.

V každém případě si Ester našla dvojníka své platonické lásky, zpěváka Bryana Adamse (57), se kterým se kdysi setkala. „Na mou růžovou kytaru mi napsal: S láskou, Bryan Adams. Což jsem pochopila jako jasný signál, že přeskočila jiskra, a od této chvíle k sobě navěky patříme,“ prozradila v jednom z rozhovorů.

VIDEO: Janek Ledecký: Prozradil plány své veleúspěšné dcery!

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký: Prozradil plány své veleúspěšné dcery! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
30 fotografií