„Před pěti lety. Nejsilnější moment v mém životě. Nejintenzivnější uvědomění si svojí ženské síly. Nejkrásnější pohled. Nejpropojenější chvíle se sebou, s Tebou a s Bohem,“ začala Helena Houdová popisovat narození její zatím jediné dcery. Na fotce leží na porodním sále a má na prsou miminko, které je stále napojeno na pupeční šňůru.

Pred peti lety.. Nejsilnejsi moment v mem zivote. Nejintenzivnejsi uvedomeni si svoji zenske sily. Nejkrasnejsi pohled. Nejpropojenejsi chvile se sebou, s Tebou a s Bohem. Transformace mne jako bytosti, zeny, matky, svetla. Moment absolutni lasky. A to vse diky Tobe. Diky tomu, kdo jsi, jsem pochopila, kdo jsem ja. Bezpodminecna laska.. Dekuju ti kazdy den, ze jsi si me vybrala, abych byla na par okamziku tvym pruvodcem na planete Zemi a ty moji ucitelkou. Happy birthday Deinko, Princezno Lasky💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Five years ago.. Thank you for allowing me to be your mum for these few precious years. It is through you I started to understand who am I. Unconditional LOVE. Thank you for showing me power of divine woman in me.. Happy birthday Deia, Princess of Love💓💓💓💓💓 #happyBday #iLoveYou #ThatMomentIMetYou #inOurLivingRoom #onOurSofa #intoDadyHands #unconditionalLove #homeBirth #gift #beautifulBirth #gentleBirth #deliveredByDad #fiveYearsOfMiracles #fiveYearsOfJoy #fiveYearsOfLove #womenArePowerful #creators #sisterhood #midwifesRocks #gratefulBeyondWords #womenArePowerful #transformation #peace #jemnyPorod #nicNezLaska #womenArePowerful #womenArePowerful #womenArePowerful #womenArePowerful Thank you Judy for making my home birth beautiful and for our lifetimes of lasting love..❤❤❤ @babycatchermidwifery

Příspěvek sdílený Helena Houdova (@helenahoudova),Zář 21, 2017 v 11:18 PDT

„Transformace mě jako bytosti, ženy, matky, světla. Moment absolutní lásky. A to vše díky Tobě. Díky tomu, kdo jsi, jsem pochopila, kdo jsem já. Bezpodmínečná láska. Děkuju ti každý den, že sis mě vybrala, abych byla na pár okamžiků tvým průvodcem na planetě Zemi a ty mojí učitelkou. Všechno nejlepší, Deinko, princezno lásky,“ napsala modelka láskyplný vzkaz své dceři – oslavenkyni.

Malá Deia je nejmladší ze tří modelčiných potomků. Má starší bratry Daveeda a Dariena. Společně s nimi a maminkou odešli dobrovolně z komfortního života a dali se na cestování po světě. Helena děti učí sama hlavně to, co samy chtějí vědět a co je zajímá.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
47 fotografií