Dáda s Vitem jsou zkrátka jako párek hrdliček. Nemůžou se jeden druhého nabažit, a tak si lásku projevují dokonce i během návštěvy v muzeu. Zatímco tak italský hoteliér pořizoval vzpomínku na společné chvíle, herečka a zpěvačka se k němu otočila a vlepila mu něžný polibek na tvář.

Atmosféru fotky dvojici ovšem pokazil penis v pozadí. Přes růžové brýle zamilovaných si zřejmě ani jeden z nich nevšiml, že se vyfotili přímo před sochou nahého muže. Jeho chlouba přitom snad každého praští hned do očí, a tak se teď nad fotkou celý internet královsky baví.

Dáda s Vitem v muzeu v Kalábrii
Autor: Instagram

Možná že původně Patrasová chtěla snímkem svému nevěrnému manželovi Felixi Slováčkovi (74) dokázat, že se má bez něj dobře a už se netrápí jeho vztahem s Lucií Gelemovou (34). S ní ostatně hudebník obráží i společenské akce a vedle mladé výtvarnice jen září.

Na svou ženu tak prý nežárlí a už dříve jí doporučil, aby se do Kalábrie odstěhovala natrvalo. Jenže i když Dáda v Itálii tráví poslední dobou každou volnou chvíli, doma se stále cítí v Česku.

Nejenže je tu vázaná pracovními povinnostmi, ale navíc nechce natrvalo opustit své děti, Aničku Slováčkovou (22) a Felixe Slováčka mladšího (34). Minule tak při pobytu v Praze podpořila dceru na premiéře muzikálu, se synem zase oslavila jeho narozeniny a čas strávila i se svými dvěma vnuky.

VIDEO: Do Itálie pojedu, až si srovnám závazky doma, vysvětlila dříve Dáda.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Do Itálie pojedu, až si srovnám závazky doma! Hana Hoeschlová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
53 fotografií