„Už to na mě přišlo,“ připsala Lucie na Instagramu k fotce z chodby před porodním sálem. Naštěstí se nejednalo o žádný předčasný porod či komplikace s miminkem, ale spíš o menší žertík. Brunetka totiž hned v další větě své fanoušky uklidnila: „Jako jít omrknout, kde se to všechno odehraje.“

Moderátorka tak očividně nechce nic podcenit. Brzy poté, co své těhotenství oznámila, se rozhodla skončit s uváděním „Divošek“ na Primě. Teď už se navíc rozhoduje, kde své dítě porodí. Byla si proto obhlédnout, jak to vypadá na gynekologicko-porodnické klinice v Nemocnici Na Bulovce.

„Je to zvlášní. Ještě si ale počkám. Ráda,“ popsala svůj zážitek Šilhánová, která spolu s Leošem Marešem (41) a Patrikem Hezuckým (47) uvádí Ranní show na Evropě 2.

Pochlubila se také snímkem z ultrazvuku, podle kterého se zdá, že její nenarozené děťátko po ní zdědilo smysl pro humor. Jasně je totiž vidět, že má ruce před hlavičkou, jako by snad věděl, že ho někdo fotí a zakrýval si tak rukou obličej. „Nebude se fotit na počkání, ne a ne a ne. Důležitý je, že má názor hned odmala,“ smála se nastávající maminka.

VIDEO: Moderátorka Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
33 fotografií