Modelka má v posledních dnech plno práce a ráda o ní informuje na sociálních sítích. V příspěvku ze středy šokovala výrazným líčením, které ji podstatně změnilo, podle některých komentářů pod fotkou ovšem rozhodně ne k lepšímu.

Den předtím se zase Česká Miss 2015 pyšnila, jaké klenoty si mohla na chvíli vyzkoušet. „Backstage z dnešního focení pro Topclasscz, kdy jsem občas byla ověšena šperky za 20 milionů,“ napsala Nikol na Instagram a prostřednictvím hashtagů prozradila, že miluje svou práci a cítí se jako princezna.

Tentokráte měla Švantnerová milionové hodnoty zejména na rukou, ovšem dříve už podobně drahé šperky vynesla na krku. Když totiž předávala titul Miss své nástupkyni a nesla jí korunku v hodnotě 300 tisíc, zdobil její krk náhrdelník z bílého zlata s diamanty a rubíny za více než 2 miliony korun. Jelikož ho ale měla z půjčovny, bála se, že ho během večera ztratí či poškodí.

Taková nervozita jí už tentokrát nehrozila, protože v klenotech nešla na žádnou akci, ale jen se vyfotila a hned je zase vrátila. Nebála se tak ani pochlubit se na sociálních sítích, což se v případě takto drahých ozdob nedoporučuje kvůli zlodějům. Ostatně na to doplatila i Kim Kardashian (36), když se chlubila drahým prstenem, načež si ji vytipovala banda zlodějů a přepadla ji.

VIDEO: Nikol Švantnerová v Tunisku: Takhle se vystavovala a dráždila místní!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová v Tunisku: Takhle se vystavovala a dráždila místní! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
31 fotografií