V úterý večer se v Branickém divadle v Praze konala volba Miss Prima křivky 2017. V ní se dámy s kyprými postavami utkaly o titul nejkrásnější a nejcharismatičtější ženy oblých tvarů v České a Slovenské republice. Z boje nakonec vyšla jako vítězka Libuše Dvořáková, těsně za ní se pak umístily Eliška Pešková a Romana Siváková.

Jejich půvaby během večera posuzovala odborná porota, v níž zasedl například syn Pavla Trávníčka (66) Pavel Dytrt (26) či Radek John. „Byl to pátý ročník a popáté jsem byl porotcem. Mohu tedy srovnávat a bez přehánění říkám, že úroveň jde neustále nahoru. Kritéria na dívky, které se hlásí, jsou rok od roku náročnější, takže ano, může se přihlásit každá, ovšem ne každá všechno, co je na ní kladeno, zvládá,“ uvedl známý publicista a exministr vnitra.

Nároky na finalistky jsou podle něj velmi vysoké. „Na casting přicházejí holky občas ustrašené, bázlivé a po půlroční práci jsou z nich osobnosti. A proto je dobře, že není jen Miss ČR, ale i Miss Prima křivky, protože tyhle dámy krev a mlíko si to zaslouží,“ nechal se slyšet John.

Sám si přitom za posledních pár let prošel velkou proměnou. Coby moderátora pořadu Na vlastní oči jsme ho skrze obrazovku vídali vždy s černými vlasy na patku a stejně tmavým strništěm. Když se ale loni po dlouhé době ukázal na veřejnosti, všechny překvapil změnou svého vzhledu. Nejenže zešedivěl, ale kvůli plnovousu a dlouhému háru působil tak trochu jako Rumcajs.

Svou novou image si ponechal i nadále, ovšem vlasy už mu zřejmě samotnému překáží, protože si je na finále soutěže krásy svázal do culíku. Navíc očividně ztratil na váze, jelikož minulý rok byly jeho tváře o poznání naducanější. Úbytek váhy se ovšem podepsal na jeho obličeji, Radek působil ztrhaně a působil spíše jako Rasputin než Rumcajs.

Navíc se skoro vůbec neusmíval, jako kdyby snad za jeho náhlým hubnutím byla nějaká vážná nemoc, která z něj vytáhla veškerou energii. Tu mu do žil zpátky nalila vítězka soutěže, jelikož když jí John gratuloval, jeho tvář se konečně rozjasnila.

VIDEO: John se začal měnit po rozvodu s herečkou Zlatou Adamovskou (58). Ta se posléze znovu vdala za kolegu Petra Štěpánka (68), i když původně herce nikdy nechtěla.

Video
Video se připravuje ...

Zlata Adamovská: Proč nikdy nechtěla za manžela herce a proč si nakonec jednoho vzala 

Fotogalerie
33 fotografií