Muž, který Vendulku doprovodil na premiéru hry Vzhůru do divočiny pražského Studia Dva, je už od pohledu velký sympaťák. „Známe se několik let,“ prozradila šťastně. Rozhodně dokázal vykouzlit na tváři půvabné herečky rozverný úsměv. Podařilo se Vendulce konečně zapomenout na Víznerovy deprese, zradu a zbavit se starostí?

„Nehodila jsem problémy za hlavu, to ani nejde, ale žiju,“ řekla herečka vesele Blesku. Je tedy zamilovaná? „Jsem otevřená životu,“ vyhnula se Křížová obratně odpovědi. Pak už prozradila jen toliko, že přítel není z branže. 

S bývalým partnerem má už prý vše vyřešené. „Olda je hodně akční, myslím, že mi něco říkal zase o stěhování,“ prozradila ještě herečka. Mají spolu tři děti, a proto mu nezištně drží palce, aby byl spokojený a šťastný. Neklidný Vízner tak v Mělníku, kam zamířil po rozpadu vztahu s Křížovou, pobyl pár měsíců a už ho to zase asi žene jinam.

Výzva Blesku! Znáte nového muže Vendulky Křížové? Piště nebo volejte! SMS, MMS: 724 249 000 nebo na e-mail tip@blesk.cz.

VIDEO: Podívejte se na rozhovor s Vendulkou Křížovou. Co nechce nikdy svým dětem udělat a na co si potrpí při oblékání?

Video
Video se připravuje ...

Vendulka Křížová, rozhovor o módě Adama Balažovič

Fotogalerie
39 fotografií