Známou herečku v pondělí večer ve Studiu DVA čekala premiéra představení Vzhůru do divočiny, kde se hraje spolu s Karlem Rodenem (55) a Kristýnou Fuitovou Novákovou (34). Podpořit ji přišla její rodina. Kromě syna Adama Krause (35) i Janina maminka.

I přes svůj pokročilý věk působila dáma velmi energicky a jen málokdo by asi poznal, že už má dceru, které je přes šedesát. Ovšem spřízněnost s Krausovou prozrazovala podoba obou dam, nejvíc patrná z očí a rysů ve tváři. Jasně je ale odlišovala barva kadeří, v případě hereččiny matky již šedivé.

Jana, kterou televizní diváci mohou znát například ze seriálu Ulice z maminkovských rolí v Discopříběhu či pohádce Kačenka a strašidla, má očividně s maminkou velmi hezký vztah. Ostatně v dětství Krausovou vychovávala v první řadě právě ona.

„Táta herec jezdil po světě, vyrůstala jsem s babičkou a maminkou v čistě ženské domácnosti,“ uvedla herečka v rozhovoru pro Ona DNES. S tatínkem, loutkářem Josefe Pehrem, se vídala prý hlavně o prázdninách. Do vínku od něj ale zřejmě dostala právě svůj herecký um. Po mamince, která se živila loutkoherectvím a výtvarnictvím, zase pro změnu podědila výtvarný talent a dnes díky němu vystavuje obrazy i keramiku.

VIDEO: Herečka Jana Krausová: Milovala jsem Waldemara Matušku!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Jana Krausová: Milovala jsem Waldemara Matušku! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
31 fotografií