Navenek je všechno v pořádku. Před tím, než se Aguš ozvaly první kontrakce, působili manželé na veřejnosti zase skoro jako zamilované hrdličky. Dojem idylky přetrvává i po porodu.

Za Kubou se dveře porodnice ve vinohradské nemocnici skoro netrhly, jako správný novopečený tatínek navíc stihl malou Miu řádně zapít na bouřlivém mejdanu. Podle našich informací ale mezi manželi nevládne úplná idylka, jak by se mohlo zdát.

„Po poslední provalené nevěře jí Kuba už moc nevěří, proto hned pojal podezření, že to dítě není jeho, a trval na tom, že chce důkaz,“ informovala Blesk jedna z Agátiných kamarádek. Brunetka přitom během čtyřletého manželství s Jakubem čelila nařčení z nevěry již minimálně třikrát.

Fotogalerie: Divoké zapíjení dcery Agáty Prachařové:…
108 fotografií

„Nakonec musela jít na testy otcovství ještě během těhotenství. Ty naštěstí potvrdily, že je Jakub biologickým otcem dítěte,“ dodal zdroj s tím, že to Prachaře aspoň na čas uklidnilo.

Test otcovství se totiž může provést i před narozením miminka. Sestřička odebere nastávající mamince krev, ve které už cirkuluje i volné DNA plodu. Tu pak laboratoř porovná se vzorkem slin od domnělého otce.

Přitom ještě před pár měsíci bývalá modelka tvrdila: „Teď jsem to opravdu v plánu neměla a ani nevím, že to existuje. Určitě to s manželem v plánu nemáme.“ Asi to není zrovna záležitost, kterou by se chtěla chlubit. Stejně jako tehdejším mileneckým poměrem s fotografem Dereckem Hardem, který byl ve hře coby potenciální otec.

VIDEO: Těhotná Agáta Prachařová o chození na večírky a do barů

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou! Blesk TV

Teď už jsou ale pochyby pryč a novopečený otec Jakub Prachař si v sobotu večer přijel pro svou manželku a malou Miu do vinohradské porodnice. Zatímco Agáta opouštěla nemocnici s obrovskou kyticí v ruce a v patách měla syna Kryšpína, Jakub si hrdě nesl malou dcerku v autosedačce a vzorně ji uložil do auta.

Vše o těhotenství Agáty Prachařové čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
149 fotografií