Nikol Štíbrová, Martina Pártlová a Veronika Arichteva. To je partička, která si říká 3v1 a má na svědomí nejedno vtipné video a i díky tomu jsou holky tak populární na sociálních sítích. Teď Nikol zkouší, jestli její popularita může i někomu pomoct - a zatím je na dobré cestě!

V neděli ráno dala na svůj facebookový profil výzvu. "Ahoj, napadlo mě, že bysme mohli z týhle pochmurný neděle udělat neděli božskou, aspoň pro jednoho člověka. Potřebuju sehnat 3110 dobrých lidí, což by podle mě nemusel bejt problém. Berme to vlastně i jako experiment, jestli ten Fejsbuk je i k něčemu dobrej," píše a popisuje, k čemu ty tisíce dobrých lidí vlastně potřebuje.

Ráda by pomohla postižené Andree (35) z Prahy, která v roce 2005 ochrnula. Mohla za to ucpaná cévka, která vyživuje míchu a od té doby se jí život úplně změnil. Už bude vždycky odkázaná na vozíček a pomoc druhých. Našla si ale práci, která ji žene dopředu a ráda by si pořídila i nové auto na ruční řízení, protože to staré už dosluhuje. Jenže speciální auta jsou nákladná a na jejím účtu v projektu Konto bariéry zbývá dovybrat 311 tisíc korun. Andrea se s Nikol nezná, kontaktovala ji, aby zkusila své štěstí, a zdá se, že dneska je opravdu její šťastný den.

"Pro většinu z nás není 100 Kč likvidační, tak pojďme zkusit, jestli jí za neděli vyděláme na vychytanou kárku," píše Štíbrová a lidé na to slyší. Množí se tisíce sdílení a stovky komentářů lidí, kteří potvrzují, že stokorunu poslali pod heslem božská neděle, a tak držíme palce, aby Nikolin nedělní projekt vyšel a udělal Andree božský den.

Pokud se chce zapojit do pomoci i vy, můžete zaslat finanční pomoc na účet  777 777 222 / 0800, variabilní symbol: 81561, specifický symbol: 81561.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Štíbrová: Těsně do porodu v dabingovém studiu! Kvůli "děvce"! Petr Macek, Jan Jedlička