Poté, co odešel od rodiny, opustil herec ze seriálů Vyprávěj či Ulice společný dům v Řitce a nechal zde bydlet bývalku Terezu (37) s dětmi. Jenže nedávno se Roman vrátil a přivedl si i novou partnerku Petru Vraspírovou (29). Exmanželka s potomky Editou (7) a Benediktem (2) pro změnu přesídlili do nového domova v Jesenici.

Jeho stavbu za 4,5 milionu korun měl financovat právě Vojtek. Kromě toho Tereze platí alimenty ve výši 40 tisíc měsíčně a také jí zaplatil 850 tisíc na auto, jaké si sama vybrala. Skoro jako by jí chtěl vynahradit nečekaný rozchod v době, kdy čekala jejich druhé dítě.

Pokud si ale myslel, že tím je celá věc uzavřená, mýlil se. I když je teď rozvedený, stále musí odrážet útoky své někdejší tchyně, která ho prostřednictvím médií nepřímo označila za lháře. „Můžu vás ubezpečit, že dům si Tereza postavila sama z peněz z majetkoprávního vyrovnání po rozvodu a z prodeje bytu, který vlastnila dávno předtím, než poznala pana Vojtka. Ten k výstavbě nového domu v Jesenici nepřispěl ani radou, ani rukou,“ uvedla pro časopis Pestrý svět.

Dokonce pak bývalého zetě obvinila, že Terezu i s dětmi vyhnal na ulici, jelikož se stavba nemovitosti v Jesenici zpozdila. Nakonec ji musela dočasné útočiště poskytnout právě její rodina. Ostatně o tom již v létě mluvila sama Vojtkova bývalá žena.

VIDEO: Rozvedený Roman Vojtek už s Petrou přemýšlejí o svatbě

Video
Video se připravuje ...

Rozvedený Roman Vojtek a jeho Petra: O svatbě už mluvíme, bude to překvapení! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Slova tchyně ale Roman nenechal dlouho bez odezvy a prostřednictvím sociálních sítí zveřejnil video, v němž jí posílá jasný vzkaz. „Paní Janoušková, psát tohle do Pestrého světa, vždyť to jsme dělali na základce,“ vrtěl nad jejím chováním hlavou.

„Vezměte si, že tím ubližujete jen sama sobě a nejspíš našim dětem, které si to možná v budoucnu někdy přečtou,“ vysvětloval. „Na ulici určitě neskončily, vy to moc dobře víte, a pokud byste chtěla vidět nějaké doklady o tom, co všechno jsem zaplatil a nezaplatil, tak se obraťte na mě,“ dodal na závěr Vojtek.

Ten si stojí i za tím, že stavbu Terezina domu skutečně platil. „Na všechno mám doklady. Existuje smlouva, výpisy z účtu. To, co tvrdí paní Janoušková, je lež,“ řekl Pestrému světu. Zpoždění termínu dokončení objektu sice potvrdil, ovšem to prý nemohl nijak ovlivnit. V té době mu navíc vypršela smlouva na byt, proto nemohl s návratem do Řitky dále otálet.

Fotogalerie
39 fotografií