Na rozdíl od Petry (44), které vztah mezi Jiřím a Zuzanou začal ke konci manželství dost vadit, až jí přerostl přes hlavu, Gábina se Zuzanou nemá sebemenší problém, spíš naopak.  

„Nemohla bych být s mužem, který by se choval k matce svého dítěte nějak špatně. Já si Jirky vážím za to, že mají spolu hezký vztah, a myslím, že by to tak mělo být i v ostatních rodinách,“ přiznala Blesk.cz Paroubkova partnerka, kterou expremiér přivedl na oslavu narozenin hudebního producenta Františka Janečka.

A i když Gábina zná Zuzanu z dob Paroubkova aktivního působení v politice, jelikož sama je bývalou poslankyní parlamentu, jsou chvíle, kdy se raději vzájemně vyhýbají. Jako třeba na svatbě syna Paroubkových.

Bereme ohledy na moji bývalou ženu, na matku Jirky, a myslím, že je to korektní. A upřímně Gábina přijela až večer, kdy tam Zuzana už nebyla. Nechceme být pokrytečtí, ale snažíme se být maximálně ohleduplní,“ svěřil se Jiří Expres.cz.

A jeho přítelkyně jeho slova jen doplnila. „Je to její jediné dítě, byla to Jirkova svatba a měl to být její velký den. Nehodilo se, abych tam šla. Přijela jsem skutečně až pozdě večer, takže to spíš byla taková symbolická účast,“ řekla Gábina s tím, že příležitostí trávit čas s rodinou syna Jiřího Paroubka bude ještě dost.

Video
Video se připravuje ...

Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily! Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií