Miroslav Kalousek a Dominik Feri šířili na sociálních sítích fotografii billboardu upoutávajícího na koncert s lživým přelepem Koncert zrušen pro nezájem. Prostřednictvím právního zástupce jsme je vyzvali k omluvě,“ napsal v prohlášení manžel Vondráčkové a jednatel její zastupující agentury MM Praha Martin Michal (58). 

Management vypověděl smlouvu na koncert jeho pořadateli Radimu Masnému týden před jeho konáním s odůvodněním, že nejpozději deset dnů před koncertem nezaplatil plnou cenu za umělecký výkon. Masný následně nechal na billboardy zveřejnit přelep Koncert zrušen pro nezájem.

Špatná reklama?

„Bohužel nás překvapil nízký zájem ze strany fanoušků. Proto jsme kontaktovali agenturu zastupující paní Vondráčkovou a chtěli vyjednat jiné podmínky a menší sál. S panem Michalem se nebylo možno jakkoliv domluvit,“ tvrdí pořadatel Masný. „Pokud si někdo objedná koncert v únoru s termínem v září a reklamu začne dělat až v době prázdnin, tedy v červenci, nemůže se divit, že se o koncertu dozví málo lidí. Je to ukázka naprostého amatérismu,“ vyčítá mu Michal.

VIDEO: Prohlédněte si, jak to vypadá, když Helena Vondráčková dabuje!

Video
Video se připravuje ...

Helena Vondráčková při dabingu youtube

Fotogalerie
28 fotografií