Nejprve bylo místo posledního odpočinku legendárního herce opuštěné a kromě jeho nejbližších tu chyběly i rozsvícené svíčky. To se na pražský Vyšehrad vydala v odpoledních hodinách napravit vdova Hana Gregorová, jenže pak tam náhle bylo živo až moc.

Na místo totiž vyrazila spolu s kamarádkou a poté, co na hrob položila pugét růží a zapálenou svíci, si začala fotit selfie. Její počínání připadalo dost podivné i kolemjdoucím. „Na hřbitově se zdržela zhruba půl hodiny, a když se zrovna nefotila s kamarádkou na mobil, telefonovala,“ uvedl pro deník Aha! návštěvník hřbitova. „Do hovoru byla natolik zabraná, že chodila po náhrobní desce!“ dodal šokovaně.

Slovenská herečka, která v současnosti žije s mladším Ondřejem Koptíkem (33), ovšem na svém chování nevidí nic špatného. „Je to vždy pro mě těžké jít na Radkův hrob. Letos jsem proto byla ráda, že se mi nabídla kamarádka, která šla se mnou,“ vysvětlovala. „Dostala nápad, že si na památku uděláme selfie, tak jsme si je pořídily,“ doplnila vdova po Brzobohatém, která na hřbitově mobil v podstatě nedala z ruky.

Když se spolu s kamarádkou shodly, že se jim společné foto povedlo, odešly a pokračovaly dál v dámské jízdě. Nejprve vyrazily do Hanina pražského bytu na Karlově náměstí, pak si dopřály večeři v restauraci ve Václavské pasáži.

„Zdržely se tam asi hodinu a pak se rozloučily,“ cituje Aha! jednoho z tamních hostů, podle kterého vdova značnou dobu protelefonovala. Pravděpodobně si povídala se synem Ondřejem (34), který je nyní údajně v zahraničí spolu s manželkou Taťánou Gregor Kuchařovou (29).

VIDEO: Gregorová o konci v Divadle Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o konci Divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
63 fotografií