Kryšpína má Prachařová (za svobodna Hanychová) s bývalým partnerem Miroslavem Dopitou. Ten ale žije na Bali, a tak se o chlapečka stará máma spolu s manželem Jakubem (34). Ten se teď ale konečně dočkal vlastního potomka, a tak po dobu, kterou strávili se ženou v porodnici, musel pro nevlastního syna najít hlídání.

Video
Video se připravuje ...

Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař! FTV Prima

I když má chlapec prarodiče, ti zrovna nebyli k mání. Na starost ho tak dostal strýček Vincent Navrátil (20), který na sociální síti prozradil, že se spolu kluci rozhodně nenudili. Synovec ho totiž v autě překvapil nečekaným dotazem na Vincentovo znamení zvěrokruhu. „Viní a co ty jsi za znamení? Panna, Býk, nebo Lev? Má odpověď zněla: Ani jedno, napovím ti: Má to rohy,“ líčil jejich rozhovor Navrátil na Facebooku. „Odpověď, kterou jsem dostal mne zaskočila. Ze zadního sedadla se ozvalo: Jsi zmije rohatá?“

„Přiznám, že jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo urazit či ho pochválit, rozhodl jsem se pro třetí možnost, neboť jsem si uvědomil, že má vlastně pravdu. "Zmije rohatá" by mělo byt zavedeno jako nové znamení, protože znám spoustu lidi, kterým tímto charakterem hvězdy přály,“ popsal svou reakci bratr Agáty.

Aby Kryšpína trochu zabavil, vzal ho na bowling. I tam ho ovšem dítě překvapilo svou bezprostředností. Když jim totiž Vincent chtěl udělat na památku společnou fotku, nesetkal se u synovce s pochopením. „Přestaň se fotit jako máma a pojď hrát!“ setřel ho Kryšpín, z něhož je tak na snímku vidět jen rozmazaná šmouha.

VIDEO: Agáta již dopředu přiznala, že manžel bude u porodu

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová prozradila: U porodu bude otec dítěte! Kdo? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
64 fotografií