V často reprízovaném seriálu ze školního prostředí působila jako neviňátko, ve skutečnosti si ale v době dospívání užívala život plnými hrstmi a obrážela mejdany. V 17 dokonce odešla z domova a prožila si románek s tehdy jednapadesátiletým Jiřím Krampolem (79). „Všichni mi říkali, jestli jsem se nezbláznil. Já že asi jo, ale že je to hezký,“ zavzpomínal na dávné poblouznění český Belmondo.

Vztah sice nevydržel, přesto si Kvasničková dál vybírala mezi o mnoho let staršími muži. Jednoho si pak dokonce vzala a v roce 1994 mu porodila syna Simona. Jenže rázem zůstala na jeho výchovu sama, když manžela v Indii zatkli za pašování a držení drog a zavřeli ho do vězení. Tehdy začala hledat řešení a únik v pití, jenže nepomáhalo to. Upadla do depresí a nakonec se rozhodla pro pobyt v léčebně. Strávila tam rok a o jejího syna se mezitím starala její matka.

Nakonec se Monice podařilo vše překonat a nedávno se dokonce objevila i na veřejnosti. Vyhublá na kost se přišla do Amerického centra podívat na křest audioknihy Případ Pavlína autorky Martiny Formované(51). „Mám Martinu moc ráda, chtěla jsem ji vidět,“ uvedla pro Aha! Kvasničková hvězda o manželce oscarového režiséra Miloše Formana (85).

„Mám se pěkně. Pravidelně natáčím a do toho pracuju i na vlastních projektech. Mimo jiné připravuji se svými studenty film,“ prozradila někdejší dětská hvězda, která dnes dostává spíše menší role. Ovšem i v zahraničních počinech natáčených u nás.

Letos se tak objevila například v komparzu filmu Následky, v němž zazářila herečka Keira Knightley (32). Kromě hraní se Monika věnuje i malování. Navíc je spokojená i v osobním životě. Je šťastně vdaná a k Simonovi přibyl ještě další syn Teodor.

VIDEO: Další herečka z My všichni školou povinní, Michaela Kudláčková: Skončila jako astroložka a kartářka!

Video
Video se připravuje ...

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková nám prozradila, na co bychom se do konce roku měli ještě připravit Simona Škodáková

Fotogalerie
27 fotografií