Manželé se totiž nemohou dohodnout na péči o malou. Paroubek si přeje péči střídavou. Petra podle něho chce péči výlučnou. Co si přeje Zuzana, Paroubek neřekl. Nebudu se k ničemu vyjadřovat,“ řekl jen Paroubek stroze před vstupem na neveřejné líčení, Petra neřekla ani to. Podle informací Blesku platí pro oba brzy již exmanžele přísný zákaz medializace, tedy mluvení o dceři s médii.

První část stání trvala zhruba hodinu a čtvrt, poté o pauze vyšel ven jak vysmátý politik, tak jeho bledá manželka. "Je to teprve začátek, zatím mluvila jen navrhovatelka," prozradil Paroubek. První den soudních tahanic skončil před polednem odročením na další termín. Ke shodě zatím nedošlo.

Video
Video se připravuje ...

Paroubek ženil syna, s exmanželkou Zuzanou se vodil za ruce! Martin Hykl

Přítomnost Zuzany Paroubkové u pomyslného „rozvodu ve třech“ zas až tak překvapivá nebyla, vzhledem k tomu, že Petra ve vyjádřeních po odchodu od expremiéra naznačovala, že právě Zuzana se stávala čím dál tím větší součástí jejího manželství, což se pro Petru stávalo neakceptovatelné. Na víkendové svatbě Paroubkova syna Jiřího juniora se pak politik s první exmanželkou dokonce vodil za ruce...

Fotogalerie: Paroubkovi u soudu: Vysmátý Jiří, zdrcená…
30 fotografií

VŠE O ROZVODOVÉ BITVĚ JIŘÍHO PAROUBKA A PETRY PAROUBKOVÉ ČTĚTE ZDE!!! 

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková poprvé promluvila: Jsem single a o novém muži neuvažuji! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií