Irma je jedním z doposud nejničivějších hurikánů vůbec. Na svědomí má již nejméně 42 lidských životů, zpustošil řadu měst i osad v Karibiku a na Floridě, nyní se stáčí k Alabamě a naštěstí již postupně ztrácí na síle. Snad všichni obyvatelé Floridy měli z tropické bouře již dopředu nahnáno, mezi nimi i řada českých celebrit, které zde mají svá sídla.

Mezi nimi i Jiří Adamec (69). „Náš dům není přímo na břehu moře, takže až z Atlantiku dorazí na pevninu, třeba už trošku zeslábne, anebo se stočí malinko proti propočtům a nás zasáhne jen okraj tohohle monstra! Bůhví,“ doufal režisér legendárního seriálu Sanitka.

Naštěstí byl v osudné době i s rodinou v Praze. Dům navíc nechal proti hurikánu zabezpečit. „Vítr skoro 300 km za hodinu tam ale nikdo zatím nezažil a naše zábrany také ještě nikdy nebyly vyzkoušeny takovýmhle peklem,“ strachoval se Adamec.

Obavy měla i jeho manželka Jana Adamcová(45), která na Floridě i s dětmi každoročně tráví léto. Bála se, že hurikán domu odnese střechu, a ona se tam tak delší dobu nepodívá. Nejtemnější noční můry se naštěstí nakonec nenaplnily, ovšem i tak bylo prý někdejší moderátorce Sportovních zpráv na Nově do pláče.

Stačil jí k tomu pohled na fotky z místa. „No a je to. Dům ok, palmy v pr…“ konstatovala na Facebooku Jana. „Nemůžu říct, že by se mi nechtělo brečet,“ dodala smutně. Očividně ji celá věc velmi zasáhla a bude chvíli trvat, než se vzpamatuje z prvotního šoku. Pak si jistě uvědomí, že všechno mohlo dopadnout daleko hůř.

Vše o hurikánu Irma čtěte ZDE >>>

VIDEO: Hurikán Irma vysál vodu z oceánu na Floridě a uvěznil kapustňáky

VIDEO: Adamcová v erotické show: Chtěla jsem zmenšit prsa, doma to neprošlo!
Video
Video se připravuje ...

Adamcová v erotické show: Chtěla jsem zmenšit prsa, doma to neprošlo! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
149 fotografií