Za svůj život Vladimír Brabec prodělal několik infarktů. Měl trojitý by-pass a srdíčko bylo jeho slabou stránkou. Ovšem jenom ze zdravotního hlediska. Jinak ho měl na správném místě a velké. Toho si jeho syn Pavel Brabec a jeho sestra Helena vážili nejvíce.

„S tátou jsme já i sestra prožili všechny těžké chvíle. Víte, stáří není sranda, ale je spravedlivé. Táta si život užil se vším všudy a žil tak asi tři životy. Kdybych zažil tolik mejdanů a probendil tolik nocí a prožil na jevišti tolik životů jako on, tak už tady nejsem. Pánbůh ho měl rád, protože byl dobrý,“ zavzpomínal na tatínka Pavel Brabec.

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Brabec (†83): Toužil se ještě vrátit před kameru… Petr Macek, Lukáš Červený

Minulý týden zasáhla Česko zpráva, že už není mezi živými. Zatím se ale zcela jasně neřeklo, proč vlastně herec zemřel. Nešlo ani o rakovinu, ani selhání srdce nebo jiného orgánu. „Táta vlastně zemřel zdravý. Prostě jen opotřebovaný. To je stáří. Neměl žádnou rakovinu. Před deseti dny jsme si dávali ještě skleničku vína. Jsem vděčný sestře Heleně, že se v poslední době o něj s celou svou rodinou starala,“ dodal zničený syn, který bude na tatínka vzpomínat s láskou v srdci.

Fotogalerie
29 fotografií