Pozemek a stavba jsou napsány na tchyni Karla Gotta (78) Blanku Krejčí (66). Z řad dělníků by tak v klidu mohlo zaznít familiární: Tak to máte, paninko, hotový! „Ano, máme hotovo. Zadavatelům stavby budeme moci objekt předat během několika dní,“ řekl Blesku pod podmínkou anonymity jeden z dělníků, kterého jsme na stavbě zastihli.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdí dělníky kontrolovat! Luboš Procházka, David Malik

Slavík sice loni v listopadu, kdy byl po operaci vyhřezlé ploténky, oznámil, že chalupu na severu Čech kvůli nájezdům zvědavých německých fanoušků prodají, dodnes se tak ale nestalo. A tak se nabízí otázka na samotného zpěváka: Začne s rodinou v roubence na rozhraní Lužických hor a Národního parku České Švýcarsko sám vegetit? Nebo ji nabídne k prodeji až teď, kdy je zcela hotová? „Vše, co pan Gott chtěl sdělit k roubence v Doubici, již řekl,“ odpověděla včera stroze na naše dotazy zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (35).

A stejně jako v případě právě finišující rekonstrukce střechy a podkroví své vily na Bertramce zpěvák odmítá komentovat, na kolik ho stavba vyšla.

Karel Gott se podle informací Blesku snažil loni zmást veřejnost, když tvrdil, že roubenku kvůli nájezdům fanoušků a zvědavců prodá. Od té doby se stavba a pozemek neobjevily v nabídce žádné z realitních kanceláří. A výpis z katastru nemovitostí hovoří jasně: Vše stále patří rodině Karla Gotta, resp. matce jeho ženy Ivany (41). S tou si je Gott velice blízký, společně například během léta absolvovali nejméně dva lázeňské pobyty v Třeboni a Karlových Varech.

Fotogalerie
49 fotografií