„Cítím se úplně jinak – mnohem líp. Od porodu jsem ještě nebrečela. Každý to má jinak, mně to přineslo vnitřní klid a naplnění,“ tvrdí hvězda seriálů Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě 2. Podle svých slov prožívá teď nejkrásnější období. „Tobík není potížista ani hysterák. Ozve se skutečně, jen když má nějaký problém. Třeba je hladový, unavený nebo se mu něco nelíbí. Je hodný a úplně úžasný,“ rozplývá se nad synem.

Zatímco dříve si Andrea pohrávala s alternativní medicínou, dnes si bílých plášťů ve špitálu považuje. „Vážím si víc doktorů. Kdybych se rozhodla rodit doma, tak nevím, jestli dítě i já přežijeme. Najednou jsem si uvědomila, že potřebujete i chemii a léky, aby vám mohly zachránit život,“ říká herečka.

I přes komplikovaný porod už ale uvažuje o dalším děťátku. „Na tu bolest jsem ještě nezapomněla, ale taky si pamatuju ten nádherný pocit, když mi syna položili na břicho… To je prostě něco nádherného! Určitě chci další dítě a říkám si, že horší už to být nemůže,“ přiznala. Není divu, že zpátky na televizní plac nespěchá. „Budeme to řešit nejdřív za půl roku…“ dodává Andrea.

VIDEO: Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek. Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
31 fotografií