Blesk informaci získal od očitého svědka. „Michal Novotný z Kriminálky Anděl strávil dnešní noc na záchytce. Krátce po půlnoci ho tam odvezli z fastfoodu z centra Prahy za agresivní chování vůči mladé dívce za kasou,“ popsal nám účastník konfliktu.

„Mohu potvrdit, že strážníci v pátek krátce po půlnoci řešili na základě oznámení v provozovně rychlého občerstvení v Kaprově ulici agresivního opilého muže, který byl následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici se dvěma promile alkoholu v dechu,“ potvrdila Blesku mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Představitel vyšetřovatele Rudy Uhlíře z Kriminálky Anděl zpočátku mlžil. „Došlo k určitému konfliktu a je pravda, že byla zavolána městská policie. Tím to ale všechno skončilo. Na záchytce jsem neskončil! Bylo to nedorozumění...“ tvrdil Blesku, když mu včera poprvé volal.

Po konfrontaci s vyjádřením městské policie ale obrátil. Přiznal, že měl v sobě asi šest panáků, a hlavně, že ho strážníci skutečně odvezli na záchytku! A taky popsal, jak podle něho došlo ke konfliktu ve fastfoodu...

„Prosil jsem slečnu, zda by mně nemohla dát míň kuřat, že to nesním. A že samozřejmě zaplatím plnou cenu. Ona mě nějak nechtěla chápat a já tvrdošíjně trval na tom, aby mne obsloužil někdo jiný, kdo to pochopí. Možná to byla ta chyba,“ připustil herec. „Holčina si na mne okamžitě stěžovala, že se k ní chovám neurvale, a manažerka zavolala městskou policii,“ popsal průběh incidentu.

Nejprve podle jeho slov přijeli čtyři strážníci a dali mu fouknout. „Potom přijelo další auto s dalšími dvěma policisty a odvezli mne na záchytku,“ přiznal to, co předtím tak vehementně vyvracel! „S panem doktorem jsem tam strávil pět minut, dali jsme spolu cigáro a rozloučili se,“ dušoval se Novotný.

VIDEO: Žárlivý Darek si užívá v baru, Lucie na něj zatím čeká doma.

Video
Video se připravuje ...

Žárlivý Darek si užívá v baru, Lucie na něj zatím čeká doma. archiv TV NOVA

Fotogalerie
17 fotografií