Z natáčení krimiseriálu si Norisová odskočila na koncert, kde vystoupila s vokální skupinou Fragile. Ta je složená převážně z populárních osobností a věnuje se interpretaci známých hitů rockové a popové hudby v provedení a cappella, tedy bez použití hudebních nástrojů. S Fragile herečka spolupracuje již delší dobu a 1. listopadu je čeká koncert v Měšťanské besedě.

Kdo zná Soňu jako drsnou Janu Vinickou z Policie Modrava, asi nebude překvapen ani jejím vzhledem na koncertu. I v obyčejném šedém tričku a s vlasy vyčesanými nahoru jí to moc slušelo. Ovšem diváci primáckých V.I.P. vražd by si ji možná se spisovatelkou Klaudií Volfovou nespojili. Ta totiž měla vždy výraznou rtěnku, zvlněné kadeře, přiléhavé šatičky a boty na podpatku. I na místě činu.

VIDEO: Takto Fragile s Norisovou vystoupili v Show Jana Krause

Díky natáčení seriálů v Praze i vystupování s Fragile tráví Slovenka v Česku poměrně velkou část roku, prý přibližně až pět měsíců ročně. Prý se tu ale necítí jako v cizině. „Vnímám se stále jako Čechoslovák, vyrostla jsem v Československu. Vím, že už je to jinak, ale uvědomím si to, jedině když v Česku platím, a říkám si, aha, tady jsou koruny a u nás eura. To je jediný rozdíl, jinak nás stále beru jako jednu zemi,“ svěřila se sestra Zuzany Norisové pro čtvrteční Magazín DNES s tím, že češtinu ovšem musí pravidelně pilovat.

VIDEO: Sexy Slovenka Norisová: Kvůli krimiseriálu jsem se musela učit česky

Video
Video se připravuje ...

Sexy Slovenka Norisová: Kvůli krimiseriálu jsem se musela učit česky. Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií