Svou zálibu ve starších mužích Gelemová poznala jako malá. „Už jako malá jsem tíhla ke starším lidem, protože mají zkušenosti a zajímaly mě jejich zážitky a názory. Většinou jsem tam hledala tu moudrost a nadhled. Takže to může z části být znamením, charakterem nebo i tím, že jsem s prarodiči trávila hodně času,“ prozradila partnerka Felixe Slováčka v magazínu Luxury Prague Life.

Poukazuje i na jiné příklady soužití generačně rozdílných párů. „Vemte si pana Gotta, vážený člověk, Felixův kamarád, jeho manželka je o 35 let mladší. Další kamarád Felixe Petr Janda – jeho manželka – 40 let rozdíl. Nebo pan Jiří Menzel, také vážený člověk,“ dodává. Zapomíná ovšem, že tito pánové v době svého namlouvání mladších partnerek neopouštěli rodinu ani manželce dlouhou dobu nelhali, jak tvrdí Slováčkova stávající manželka Dagmar Patrasová. „Nelze to soudit. Nikdo na to nemá právo, dokud to sám neprožije,“ myslí si ale Gelemová.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé Markéta Reinischová, Jan Jedlička

V rozhovoru pro internetový časopis také prozradila, za co rádá utrácí. „Miluju přírodu a klid. Vůni lesa, louky, sluníčko. To je pro mě hodně důležité, tam si člověk vyčistí hlavu. Takže cestování. Za to ráda utratím peníze.“ Felix tedy může klidný, žádné drahé šperky kupovat nemusí.

Fotogalerie
53 fotografií