Představitelka barmanky Lucie v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 o svém vztahu k fyzickým aktivitám promluvila na charitativním tanečním workshopu pro děti z dětských domovů v kulturním domě na Novodvorské. Ten pořádala známá cvičitelka Hanka Kynychová (49).

„S Hankou spolupracuji už řadu let, a pokud mohu děti inspirovat k pohybu, navíc mrňata z děcáku, není co řešit,“ vysvětlila svou účast Ivana, která ani o prázdninách nezahálela a na dovolené na Šumavě se věnovala turistice.

„Já jsem příznivec aktivního způsobu života, mám ráda jógu, běhání a jak jsem tady dětem řekla, já jsem tím vždycky zaháněla všemožné smutky nebo úzkosti, které mě kdy přepadly. A pomáhalo a pomáhá mi to. Pohyb přináší radost a díky němu si může člověk v jakémkoli věku zlepšit náladu a vylepšit i život,“ svěřila se Jirešová, které sportování pomohlo i v loňském roce, kdy se po delší rozluce definitivně rozvedla s Viktorem Dykem.

Právě s bývalým mužem se přitom setká v chystaném muzikále Shrek, v němž získala roli princezny Fiony. „S Viktorem, který bude hrát lorda Farquaada, se potkám, ale ani jeden z nás s tím nemá problém. Jsme oba v pohodě a klape nám to, žádný problém,“ vysvětlila účastnice druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas, která už má k dispozici noty i texty, ale zatím neměla čas se na ně podívat kvůli pracovnímu vytížení.

V Hudebním divadle Karlín totiž hraje v muzikálu Čas růží, připravuje se i na melodrama a možná jí čekají i dvě další komorní inscenace. Jelikož by se Shrek měl začít hrát až v dubnu příštího roku, má zatím na studium dost času.

Po boku maminky by si ostatně v muzikálu mohla zahrát i její dcera Sofie (12), kterou má herečka s novinářem Ondřejem Höppnerem (51). Vychovávala ji však právě s Dykem. „Možná do muzikálu naskočí i dcera Sofinka, která by měla hrát malou Fionu,“ prozradila Jirešová s tím, že zatím ještě není nic rozhodnuto.

VIDEO: Jako cikánka se cítím taková vnadná, říká Jirešová o roli v muzikálu Čas růží

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová: Jako cikánka se cítím taková vnadná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií