Heidi do Šenova přijela sama v bílém mercedesu, a na pódium šla asi po hodinovém zpoždění, které však nebylo zaviněno jí, ale problémy se zvukem. Když se konečně za bouřlivého potlesku dostala po páté hodině na pódium, zhruba v polovině hodinového vystoupení se rozplakala. To když začala hrát hudba k jedné z jejích novějších písniček Dík za tvůj kus ráje se smutným textem. Janků se odmlčela asi na třicet vteřin, otočila se k publiku zády a několik vteřin jí trvalo, než sebrala síly. Pak ale kývla na zvukaře, ten podklad pustil znovu od začátku a začala znova. „Tušila jsem, že to bude těžké, ale ne až tak,“ svěřila se.

Ivo Pavlík zemřel přesně před 14 dny. Selhalo mu srdce. Pavlíka trápilo zdraví už několik let. „Měl arytmii, ucpané cévy. Se srdíčkem se léčil dlouhodobě. Před 18 lety mu dělali bypass a ten už se začal ucpávat a v jeho věku už ho nešlo operovat,“ prozradila po jeho smrti Heidi. Podle ní v posledních měsících Pavlíkovi přitížila smrt jeho první ženy Věry Špinarové.

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
83 fotografií