Paroubková v rozhovoru mimo jiné uvedla, že poslední rok manželství, kdy se stupňovaly problémy, jež vyvrcholily jejím únorovým odchodem, psychicky trpěla.

"Tady bych chtěl říci, že v loňském roce opravdu trpěla! Zejména dva měsíce na luxusní dovolené v Řecku, předtím deset dní trpěla na azurovém pobřeží v jižní Francii, v průběhu roku dvakrát deset dní na Maledivách. Mezitím si odjela protrpět i několik týdnů lyžování do Alp do luxusního hotelu včetně trenérů na lyžování," kontruje Paroubek z cest pro web Extra.cz.

Dloubnul si také do Petřiny finanční situace. Paroubková prozradila, že bude muset znovu pracovat, aby si vydělala na živobytí, protože teď má jen dluhy. Od manžela prý odešla jen s pár věcmi. "Byla jsem v těžké finanční situaci. Ze začátku jsem si nějaké peníze musela půjčit," přiznala. "Opravdu jsem si oddechl, že se osvobodí nejen ode mě, ale také od mých peněz," krčí rameny zhrzený expremiér.

Petra Paroubková - pouták - magazín
Autor: Blesk

Fotogalerie
33 fotografií

 

 

 

Tady bych chtěl říci, že v loňském roce opravdu trpěla! Zejména dva měsíce na luxusní dovolené v Řecku, předtím deset dní trpěla na azurovém pobřeží v jižní Francii, v průběhu roku dvakrát deset dní na Maledivách. Mezitím si odjela protrpět i několik týdnů lyžování do Alp do luxusního hotelu včetně trenérů na lyžování.

Zdroj: http://www.extra.cz/paroubek-zareagoval-na-slova-krasne-petry-trpela-na-luxusnich-dovolenych-ted-jsem-rad-ze-se-osvobodila-od-mych-penez