Někdejší reprezentant má sice už tři děti, ovšem s novou partnerkou Kateřinou Kristelovou (37) zatím žádné. Přitom spolu už delší dobu vrkají jako dvě hrdličky. Svůj vztah potvrdili letos v únoru, i když chodili spolu zřejmě ještě o něco dříve.

Zatím sice své životy zcela neskloubili a nesestěhovali se pod jednu střechu, ale i tak působí jako velmi sehraná dvojice. Blondýnka už Řepku seznámila s dcerou Claudií (6), která je pro ni vším, teď mu navíc do péče svěřila i dalšího malého človíčka. „Dneska za hlídače. Objekt zájmu je synovec Kačky Timmy,“ oznámil Tomáš na Instagramu, kde zveřejnil i sladký snímek.

Na něm leží a v náručí drží spícího Timmyho. „A mě si vybral jako matraci a okamžitě usnul... Sparťan odmala:),“ dodal fotbalista, který na fotografii také vypadá dost unaveně. Zřejmě ho hlídání prcka pořádně zmohlo.

I když mu to s dítětem sluší, počtvrté se už Řepka tátou stát nechce. „Já mám dětí dost a další fakt nechci,“ nechal se již dříve slyšet v rozhovoru pro Blesk TV Magazín. Jeho přítelkyni to nijak zvlášť nermoutí, sama se do dalšího těhotenství nehrne.

„Vím bezpečně, že druhé dítě mít nebudu, a nedokážu si představit sílu, která by to změnila,“ uvedla Kristelová s tím, že jedno dítě je pro ni vzhledem k zvolené kariéře limit. Otázka je, zda teď nezmění názor, když sama viděla, jak by jí partner pomáhal.

VIDEO:  Tomáš Řepka o vztahu s nejstarší dcerou Veronikou a jejím přítelem

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
44 fotografií