Tropická zahrada o rozloze 150 metrů čtverečních a v ní poletuje na 600 motýlů převážně z tropických oblastí. Takový ráj čeká návštěvníky v novém motýlím domě, který vznikl v suterénu hračkářství Hamley’s.

Středečním slavnostním otevřením provázel Marek Vašut (57), který oděvem i kloboukem připomínal filmového Indiana Jonese. Společnost mu dělaly kmotry motýlího domu, herečky Kateřina Brožová (49), Jitka Ježková (39) a moderátorka zpráv na Primě Gabriela Lašková (27). Mezi návštěvníky byla také řada známých tváří, například herečky Kristýna Fuitová-Nováková (34), modelka Monika Leová (26) či Lucie Dvořáková alias DJ Lucca (39) s dětmi.

Pokochat se přišla i muzikálová dvojka Marian Vojtko a Michaela Gemrotová. Míšu si ostatně pestrobarevný hmyz oblíbil natolik, že jí vletěl i do výstřihu. „Jde o vzájemnou náklonnost. Jsou to krásné exempláře a ráda se sem přijdu ještě někdy podívat, ale domů bych si je nevzala. Přece jenom potřebují specifické podmínky k životu, takové, které mají zde. Ty jim nabídnout nemohu, tak ať si poletují v prostředí, kde je jim dobře,“ vysvětlovala zpěvačka.

Vojtko zřejmě nechtěl být pozadu a také hned blondýnce prsa osahával. Gemrotová mu sice pak hrozila prstem, na jeho vtípky už je ale zřejmě dávno zvyklá. Vždyť se spolu setkali již v muzikálech Fantom opery či právě Ples upírů.

VŠE O MUZIKÁLU PLES UPÍRŮ ČTĚTE ZDE>>

Co se týče motýlka, nejraději ho má prý Marian pod krkem. „Ale samozřejmě ten společenský. Živý patří do přírody a tihle krasavci z Papilonie si obdiv návštěvníků určitě zaslouží,“ nechal se slyšet zpěvák s tím, že má doma akvárium s jednou rybkou a přemýšlí i o další zvířeně. „Možná časem si pořídím i psa a kočku. Tu ovšem ale raději dvounohou,“ smál se.

VIDEO: Marian Vojtko o svém působení v muzikálu Ples upírů

 

Fotogalerie
30 fotografií