Patrasová si opět užívá italského slunce, vrátila se totiž do Kalábrie za svým přítelem Vitem. Špatně ovšem odhadla účinek fotek, jaké posílá do světa. Fanoušci, místo aby s ní sdíleli štěstí, se spíše vyděsili. A hned začali hádat, jestli se Dáda nechala „zkrášlit“ botoxem, nebo se jedná o nemoc. „To není botoxem. Lidé s nemocnou štítnou žlázou mají tato oteklý obličej,“ zaspekulovala totiž jedna fanynka.

A sama Patrasová to potvrdila. „Neřeště už můj obličej. Ano, mám štítnou žlázu, stačí?“ napsala k fotce rozzlobená Dáda. Není to poprvé, co její fotky na sociální síti vzbudily rozruch. Před nedávnem zde Dáda vystavila i svůj dekolt, jak se opaluje u moře, a následovala celá série fotek v plavkách. Zatímco řada fanoušků Dádu obdivovala, že i ve svém věku je sexy ženská, řada dalších se pustila do nemilosrdné kritiky.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o odvážných fotkách v plavkách: Pobouřilo to jen jediného muže! David Turek, Jan Jedlička

Fotky posléze komentoval i její manžel Felix Slováček, který ovšem už žije s novou partnerkou Lucií Gelemovou, i Patrasové děti – dcera Anna Slováčková a syn Felix junior.

Vše o Dádě Patrasové čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
34 fotografií