S tímto drsným obviněním dorazila do strašnického krematoria Renata Figurová (37), která válčí o syna se zpěvaččiným synovcem. „Heidi je stále tou, která za něho všude oroduje. Chodí s ním na policii, a to i přes skutečnost, že otec svého malého chlapečka týrá. Nejprve mu dával nevhodné jídlo, takže měl problémy se zažíváním, později ho zbil takovým způsobem, že Tomášek přišel domů plný modřin,“ tvrdí žena, která podává na úřady jedno oznámení za druhým.

Heidi je z jejích obvinění znechucená. „Po poradě s právníkem se nebudu k ničemu vyjadřovat. Moc si přeji, aby to již skončilo. Už měsíce se tento případ řeší. Můj synovec by svému chlapci nikdy neublížil!“ říká Blesku rozrušená Heidi Janků, která prožívá nejhorší chvíle života.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

„Je pravda, že Heidi bývá přítomná u předávání malého syna. Poradily jim to úřady, protože chlapcova matka se nezastaví před ničím. Je tedy nutné, aby měl na těchto setkáních svědka,“ komentuje zpěvaččin dobrý známý.

„Paní Figurová se mstí manželovi za to, že se zamiloval do jiné ženy. Dokonce ho obvinila z brutálního zbití jí samotné a teď se mu snaží ublížit přes syna. Neustále kluka vodí někde po doktorech,“ dodává zdroj. Podle informací Blesku úřady nařídily psychologické vyšetření matky i dítěte.

Jak to vidí psycholog: Dítě jako zbraň!

„Rozvod či rozchod je velmi zátěžová životní situace. Často se jeden z aktérů cítí více ublížený, dotčený a chce se pomstít. Použije tedy nejrůznější nástroje i toho nejsilnějšího kalibru, což může znamenat, že jeho zbraní se stane dítě. Svého protivníka, dříve partnera, pak obviňuje z nejrůznějších zrůdností. Od nezájmu o potomka přes týrání po sexuální zneužívání,“ tvrdí psycholog Miloslav Čedík.

„Ve většině případů to není pravda a jen to manifestuje stav zoufalého jedince. Jedině odborník mu pomůže na vše nahlédnout objektivně, přivést ho k rozumu a snadnějšímu vyrovnání se s nastalou situací,“ dodává.

VIDEO: Záhadná příbuzná tvrdě obvinila Heidi Janků.

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (†84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií