Se skladatelem a hudebníkem Ivo Pavlíkem se přišli v pátek do střešovického krematoria rozloučit jeho nejbližší. Dojemný obřad sotva skončil, když na sebe všechnu pozornost strhla Renata Figurová a řadu smutečních hostů začala obtěžovat složitým vysvětlováním svého zoufalého boje o dítě, které má se synovcem Heidi Janků.

„Manžel nás opustil a odstěhoval se k jiné ženě. Bojuji o to, abych měla syna ve své výhradní péči. Jenže Heidi Janků ovlivňuje soudy a zapojuje své politické přátele,“ tvrdila mimo jiné Figurová.

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (+84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Zdrcená zpěvačka, která oplakávala milovaného muže, už si i tak prožívala peklo. Teď musela navíc poslouchat drsná nařčení své příbuzné. Ta ji totiž dokonce obvinila i z Ivovy smrti. Prý mu jen přitěžovala a pletla se do věcí, do nichž jí nic nebylo. Sama vdova se již k věci vyjádřila dříve. „Je to ohavnost. Ta paní se nezastaví před ničím. Ivoš ji neměl rád, protože naší rodině nadělala spoustu zla. Nechápu, jak si tohle vůbec může dovolit říkat,“ řekla Blesku Heidi.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

Nyní hradbu mlčení prolomil také její nevlastní syn Adam Pavlík (42). „Paní Figurovou osobně vůbec neznám. Pouze z doslechu a podle toho, co jsem slyšel a viděl, se jedná o velmi vyšinutého člověka bez známky slušnosti. Je mi jí líto a nestojí mi za to, abych o ní víc mluvil,“ uvedl pro web Expres.cz Adam. Ten letos v březnu nejprve přišel o maminku, zpěvačku Věru Špinarovou (†65).

Adam se ostatně krátce po jejím náhlém odchodu stal rovněž obětí podobného útoku. Matčin exmanžel Víťa Vávra (64) mu totiž vyčetl, že Špinarové nakládal až moc práce a je tak za její smrt zodpovědný. Kvůli tomu se teď dokáže snadno vžít do situace Heidi a není divu, že se rozhodl ji proti slovům Figurové bránit.

VIDEO: Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84)

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

VŠE O SMRTI IVO PAVLÍKA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
82 fotografií