Přesně před deseti lety se jí narodil syn Matyáš, ten však na svět přišel císařským řezem. Libuše Vojtková Rohlíčková měla tehdy problémy s páteří a lékaři jí přirozený porod nedoporučili. Ovšem tentokrát jí nic nebrání v tom, aby svého druhého potomka přivedla na svět přirozeně.

„Už se tolik nevyspím. Už se těším, až bude venku, ale mám hrozný obavy, co se týče porodu. Sice už jsem maminka desetiletýho kluka, ale já jsem měla tehdy plánovanýho císaře. Nevím, co mě čeká. Neznám kontrakce, neznám nic. Jsem úplný nováček. Uvažovala jsem akorát o porodu do vody, ten se ale nedělá úplně všude. Porodu doma se bojím, radši budu hlídaná v nemocnici,“ přiznala Blesk.cz nastávající maminka, která je v devátém měsíci.

 

 

V druhém těhotenství nabrala dvacet kilo, na kráse ji to ale neubralo. Jen pupek má tak obrovský, jako by snad čekala dvojčata. Na prázdninové setkání s protagonisty Hudebního divadla Karlín, konkrétně z muzikálu Sestra v akci se přišla podívat se svým novomanželem Zdeňkem Rohlíčkem. Předtím byla vdaná za Daniela Hůlku a také Josefa Vojtka z kapely Kabát.

 

Video
Video se připravuje ...

Libuše Vojtková si focení užívala. spolupráce s ní byla jedna radost Blesk.cz

 

Fotogalerie
23 fotografií