Za sluncem do Maroka vyrazili milenci Lucie Gelemová a Felix Slováček. K relaxaci si pár vybral romantickou Saidii, ovšem podle očitých svědků ani jeden z nich moc romanticky naladěn nebyl. „Felix s Lucií byli ubytováni v hotelu Be Live Collection Saidia,“ prozradila deníku Aha! svědkyně Petra, která pobývala na tom samém místě. Podle svědkyně na sebe známý pár dost upozorňoval a to pak hlavně muzikant, který si na všechno neustále stěžoval. Milenci byli ubytováni v přízemí hotelu a právě ubikace se Felixovi moc nezamlouvala. „Pořád si stěžoval, že v pokoji je moc vlhko,“ řekla svědkyně.

Pár prý nejvíce času strávil u bazénu a to i přesto, že hned u hotelu byla 14kilometrová písčitá pláž. „Většinu času trávili na lehátkách u bazénu, kde si četli,“ řekla Petra. Ovšem ani bazén nebyl podle muzikantova gusta. „Ta voda je moc teplá,“ peskoval prý Felix. Lucie si prý s Felixem neustále pořizovala selfie.

Felix se pořádně praštil přes kapsu! Podle aktuálních ceníků cestovních kanceláří Slováčka dovolená vyšla zhruba na 40 tisíc korun. „Nejvíc ho to bavilo ve středomořské restauraci, kde mu náramně chutnal mořský vlk,“ dodala svědkyně.

Dovolená v Maroku byla Felixova tajná akce. Dádě Patrasové (61), která je ještě stále jeho manželkou, se o tom vůbec nezmínil. „Nic mi neřekl,“ řekla herečka, která v současné době pobývá u svého italského přítele Vita.

VIDEO: Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
20 fotografií