V poslední době plnil tanečník ze StarDance své sociální sítě hlavně dokumentací své tvrdé dřiny v posilovně. „Chci vypadat fakt dobře – mít lepší figuru. Jsem takový drobný, tak potřebuju mít víc svalové hmoty,“ tvrdil deníku Aha! Honza.

Po chvíli vytáčení ale nakonec vyšel s pravdou ven. Za jeho časté návštěvy fitka může nová žena v jeho životě! „Mám k tomu svůj důvod – našel jsem si totiž novou taneční partnerku, děsně dobrou,“ vysvětlil Onder.

Taneční soutěže tak nyní bude obrážet spolu s tanečnicí Lucií Sloukovou. „Díky ní mám novou motivaci – když je ve formě ona, tak já musím taky,“ líčil nadšeně Onder. Je jasné, že je šťastný, že konečně našel adekvátní náhradu za Lucii Hunčárovou.

S tou tančil celých jedenáct let, z čehož osm let s krásnou blondýnkou tvořil pár i v osobním životě. Jenže když mu Lucka nedávno dala vale a zamilovala se do Itala Emanuela Ridiho (43), zařídil se Jan jinak. „Beru to jako zradu, nemám důvod s Luckou dál spolupracovat,“ uvedl již dříve pro Blesk.cz zhrzený tanečník.

VIDEO: Ridi se pochlubil luxusním apartmánem, kam vzal Onderovu bývalku Lucii Hunčárovou

Jeho nová kolegyně sice s Hunčárovou sdílí křestní jméno, jinak se jí ale nijak nepodobá, jelikož je to svůdná tmavovláska s exotickým nádechem. Nejvíc jí tak sedí latina a tomu tak trochu odpovídá i její nasazení. Onder jí asi sotva stačí a musí pořádně zabrat. „Mám trenérku. Dodržuju jídelníček – jím zeleninu, rýži, dobré maso, po každém tréninku piju proteinové nápoje,“ popsal pro deník Aha! svůj nynější režim.

Zda spolupráce mezi ním a Sloukovou také časem přeroste v lásku, je zatím ve hvězdách. Ovšem tanečník by se už zřejmě rád usadil. Na Instagramu totiž zveřejnil fotku, na níž chová v náručí miminko. Do komentářů pak připsal, že už si sám sebe umí představit jako rodiče.

Fotogalerie
50 fotografií