„Nevím, jestli je to osud, ale musím to nějak zvládnout. Mám rodinu, která je mi oporou,“ řekl Adam Pavlík, který teprve v březnu přišel o svoji milovanou maminku Věru Špinarovou poté, co zkolabovala na jednom ze svých koncertů.

„Já si budu taťku pamatovat jako úžasného otce a dědu. Jako člověka, který měl rád život a všechny kolem sebe a byl hrozně fajn. Hodně mě toho naučil,“ řekl TN.cz Pavlík o svém tatínkovi Ivošovi s tím, že málokdo rozuměl hudbě tak jako on.

Adam také popsal jeho vztah s macechou Heidi Janků. „S Heidi máme vynikající vztah, nikdy nebyl špatný. Jsme v podstatě rodina. Moje mamka se s Heidi kamarádila, já jsem s ní i bydlel,“ uvedl. „Teď je to bohužel hodně na ní, protože je v Praze a musí všechno zařídit. Každý den si voláme a konzultujeme spolu různé věci, aby to poslední rozloučení bylo důstojné a pěkné,“ vysvětlil.

Video
Video se připravuje ...

Ostrava ocenila Věru Špinarovou (†65)! Cenu města převzal syn Adam Karel Janeček

Ivo Pavlík zemřel v sobotu 12. srpna v nemocnici. Tam si ho nechali kvůli infarktu. Hudebník měl slabé srdce a věděl to i on sám i všichni kolem něj. „Všechno jsme si řekli už předtím, věděl, že má nemocné srdce a že už tu dlouho být nemusí,“ dodal Adam.

Pohřeb slavného muzikanta Ivo Pavlíka proběhne 18. srpna ve Strašnickém krematoriu v Praze.

Fotogalerie
47 fotografií