Jak je všeobecně známo, autorské honoráře jsou daleko vyšší než odměny vyplácené interpretům písní. Ivo Pavlík se ovšem mezi tvůrce hitu, který jeho ženu proslavil, nepočítá. Hit totiž složil Jiří Zmožek (74) a otextoval básník Zdeněk Borovec (†69). A právě od něj vede linka ke Stropnickým.

Byl totiž otcem Lucie Stropnické (61), první manželky bývalého herce a současného politika Martina Stropnického (60, ANO), s nímž má syna Matěje (33), mladého pražského zastupitele a šéfa Strany zelených. A protože Zdeněk Borovec zesnul, jdou odměny jeho dědicům, jimiž byly dle dostupných informací ustanoveny právě Lucie Stropnická spolu se svou maminkou Dagmar Borovcovou (80)!

Druhým, komu Heidi svým největším hitem vydělává, je pak autor hudby Jiří Zmožek. Song napsal na zakázku pro televizní pohádku Jiřího Adamce (69) Co takhle svatba, princi? z roku 1986. V době natáčení už se Heidi se svým budoucím manželem (vzali se v roce 1992 – pozn. red.) znala. Písně pro ni ale začal psát až v následujících letech.

VIDEO: Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy...

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
19 fotografií