Lucie se již dopředu připravovala na to, že pro ni poslední moderování bude psychicky dost náročné. „V hlavě jsem cestou na Primu jela to, že musím být silná, nebrečet,“ řekla pro Super.cz s tím, že předsevzetí stejně nakonec nedodržela. Neudržela se, když zjistila, že ji na mateřskou vyprovází kompletní redakce v čele s kolegou Tomášen Krausem (43).

„Nastoupila přede mě celá jednotka asi dvaceti lidí, šli v zástupu, připravili mi obraz, chůvičky, kytku a nechali udělat reportáž, která byla souhrn třech a půl let, kdy jsem moderovala Divácké zprávy. Pustili ji jako poslední. A to už jsem byla úplně mimo,“ popisovala emotivní zážitek Šilhánová s tím, že plakala ještě cestou domů.

„Bylo to dojemný a bulela jsem šíleně. Byly to skvělé tři roky. Čekala jsem, že mi dají kytku, jak bývá zvykem, ale takhle velký jsem to teda nečekala,“ doplnila pro Super.cz moderátorka, která čeká prvního potomka s přítelem Jaroslavem Černým, jehož zhruba před rokem poznala během rozhovoru pro Miniduel na Primě.

Lucie nejprve v práci své těhotenství tajila, ale když vyšla s pravdou ven, rovnou oznámila, že chce na Primě skončit. Nejenže je pro ni teď mateřství přednější, ale zároveň už se na uvádění tzv. „Divošek“ cítila stará.

VIDEO: Připomeňte si i úplné začátky Šilhánové v Diváckých zprávách

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šilhánová zamířila z rádia rovnou do televize. archiv FTV Prima

Do televize ovšem před třemi lety nastoupila poté, co ji tehdejší nové vedení vyhodilo z Ranní show na Evropě 2. Údajným důvodem byl paradoxně právě její věk, přičemž ji v rádiu po boku Leoše Mareše (41) a Patrika Hezuckého (47) vystřídal ještě o pár let starší Jakub Kohák(42). Na začátku letošního roku se ovšem do Ranní show vrátila a při té příležitosti se nechala slyšet, že by si přála dítě, což se jí rázem splnilo. 

Fotogalerie
33 fotografií