Smrt manžela Heidi Janků (54) naprosto zdrtila, přesto Blesku dokázala během krátkého rozhovoru plného slz říct, co se stalo. „Zemřel v nemocnici, kde byl dva dny. Dostal infarkt,“ řekla nám rozrušená Heidi a dodala: „Bylo to vážné, byl kardiak, měl nemocné srdíčko.“ A právě to Ivo Pavlíka nakonec v sobotu zradilo.

Smrt Špinarové ho zasáhla

Ivo Pavlík byl prvním manželem zpěvačky Věry Špinarové (†65), která nedávno zemřela. A její smrt s ním opravdu otřásla. Když se letos v květnu objevil na křtu videoklipu Libertango houslisty Jaroslava Svěceného, vypadal pohuble a unaveně a o svou manželku se musel často opírat. Naposledy pak na veřejnosti byl jen týden před svou smrtí na koncertě Noc s hvězdami na zámku Zahrádky.

S Heidi žili naplno

Ivo Pavlík byl o třicet let starší než Heidi Janků, ale jak sám říkal, nikdy v tom neviděl problém. Snažil si užívat každého dne, který mu život dopřál. „Heidi nijak nestrádá. Ale je pravda, že v tomhle věku si člověk nemůže být jistý tím, kdy něco přijde, kdy se něco stane… To je hned,“ svěřil se před pár lety deníku Aha!.

První manželství se studentkou

Poměrně málo se ví, že Ivo Pavlík byl vystudovaný pedagog (učil tělocvik, ruštinu a hudební výchovu). Jeho první ženou byla jeho studentka Zdena, se kterou se ještě jako učitel seznámil na hospodářské škole v Pardubicích. „Blondýnka s krásnýma nohama. Blesklo mi hlavou, že by to mohla být ta pravá. Počkal jsem, až odmaturuje, a praštili jsme do toho. Narodila se nám pak dcera Yvonna,“ vzpomínal Pavlík, kterému tohle první manželství ale zkrachovalo. Důvodem prý bylo to, že krásná Zdena vůbec nefandila muzice. Před časem také zemřela na rakovinu slinivky.

Manželky sbalil ve stejném kulturáku

Mezi další zajímavosti pestrého života Ivo Pavlíka také patří, že jak Věru Špinarovou, tak později Heidi Janků sbalil ve stejném kulturním domě v Porubě. S Věrou žili harmonicky, byť Ivo měl slabost pro ženy a Věra bohužel pro alkohol, jak sám muzikant otevřeně přiznával. Postupně se odcizili a následně rozešli. V dobrém. Měli spolu syna Adama Pavlíka, který hrál s mámou v kapele a který její smrt před čtyřmi měsíci velmi těžce nesl. Pavlík se pak dal dohromady s mladičkou Heidi Janků, se kterou už děti neměli. Jak přiznal v jednom z rozhovorů, sám Heidi děti rozmlouval, protože se bál, že by si zničila kariéru.

VIDEO: Jak Heidi Janků před časem mluvila o manželství s Ivo Pavlíkem?

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků v talk show: O drsném rozvodu, nevěře, nemoci střev i o tom, proč neměla děti! Blesk TV

Fotogalerie
89 fotografií