Nejprve se zpěvačce v dětství oběsila maminka, musela se vyrovnávat i se smrtí skladatele Karla Svobody (†69), autora jejího velkého hitu „Hádej“, který si v roce 2007 prohnal kulku hlavou. Do třetice všeho zlého pak před šesti lety spáchal sebevraždu také manžel Březinové, režisér Zdeněk Švarc (†57).

„To víte, že člověk pořád srovnává. Se Zdeňkem jsme byli spolu dlouho a dlouho jsme se znali ještě před svatbou, takže je to logické,“ svěřila se nyní Marcela týdeníku Sedmička s tím, jak její zármutek ani po letech nevyhasl. Bohužel jí vzpomínky na muže bránily i v hledání nového vztahu. „Je to špatně. Musíte být otevřená, já jsem však v tomhle stará škola, to je peklo," doplnila zpěvačka.

Před nedávnem se jí ale přece jen podařilo vše zlomit. Našla si totiž novou lásku. „Přátelím se s jedním mužem, ale není potřeba to ventilovat. Já si myslím, že to není důležité. Soukromí si chráním,“ uvedla Březinová, podle níž bude ještě nějakou dobu trvat, než bude partnera oficiálně představovat na akcích.

Nechtěla ostatně prozradit ani věk nového přítele a vysvětlovala, že takové věci ani neřeší. „Věk u mě nehraje roli. Podle mě je důležitý humor a sdílení, a jestli je mu dvacet, nebo sto dvacet, je úplně fuk. Jasně že jde o chemii, ale taky abyste si pak měli u snídaně o čem pokecat," svěřila Sedmičce Marcela, co je pro ni ve vztahu rozhodující. Důležitý je pro ni ale jistě i názor jejích dětí, dcery Vandy (22) a syna Jana (24). Ty prý mámě novou lásku schvalují a přejí si, aby byla šťastná.

VIDEO: Březinová přiznala, že na sebevraždu muže nemyslí. Na osudné místo se ale zatím nevrátila. 

Video
Video se připravuje ...

Marcela Březinová: Odpovědi na sebevraždu muže nehledám! David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií